Merkezimiz Doktora Öğrencisi Elif İlhan’ın Projesi Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Programı Kapsamında Desteklendi.

Doktora öğrencimiz Elif İlhan'ın ''Doku Mühendisliği Uygulaması için Kornea Yamalarının Tasarımı, Üretimi ve Karakterizasyonu'' başlıklı projesi TÜBİTAK 2214/A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Programı kapsamında desteklenmek üzere kabul edildi. Öğrencimiz, araştırma projesini Portekiz’de bulunan Yeni Lizbon Üniversitesi, Malzeme Araştırma Merkezi/Nanoyapılar, Nanomodelleme ve Nanofabrikasyon Enstitüsü (Cenimat/I3N), Doku Mühendisliği Laboratuvarı (TELab) bünyesinde Assistant Professor Jorge Carvalho Silva ile gerçekleştirecektir.

Araştırmacımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

PHOTO-2021-09-27-10-19-18 3.jpg (142 KB)  PHOTO-2021-12-20-12-46-15.jpg (140 KB)