InterHEI projesi Yeni Ürün Geliştirme Laboratuvarları programını başarıyla düzenledik.

Marmara Üniversitesi'nin ortağı olduğu Avrupa Yenilik ve Teknoloji Enstitüsü (EIT) tarafından desteklenen InterHEI projesi kapsamında düzenlenen 3 oturumdan oluşan “Yeni Ürün Geliştirme Laboratuvarları” eğitimini gıda alanında probiyotik ürün geliştirmek için üniversitemizde organize ettik. Yeni ürün geliştirmeye ilgisi olan katılımcılardan oluşan 3 araştırma grubu 3 oturumdan oluşan programa katılmış ve 6 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen kapanış toplantısında geliştirdikleri 3 yeni probiyotik ürün fikrini sunmuşlardır. Kapanış toplantısı sonunda başarılı olan tüm katılımcılar katılım belgesi almaya hak kazanmışlardır.

Session 4_screenshot_ b.png (3.90 MB)