NBUAM 2023 Yılının Son “Nano Talk” Seminerini Düzenledi

Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (NBUAM) organize ettiği "Nano Talks" semineri, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Seminer, NBUAM’ın kazandığı Erasmus KA171 hareketlilik projesi kapsamında düzenlendi.

2023 yılının son Nano Talks etkinliğine, Tanzanya'nın University of Dar Es Salaam’dan Öğretim Üyesi Dr. Innocent Macha konuşmacı olarak katıldı. Dr. Macha; "Biomaterials and Their Applications" adlı sunumuyla katılımcıları bilgilendirdi.

Biyomalzemelerin dünyadaki uygulamaları 3 boyutlu yazıcı teknolojileri ve piyasadaki 3 boyutlu yazıcı ile üretilen ilaçların üretimi ve uygulamaları hakkında bilgi veren Dr. Macha, tecrübelerini konuklarla paylaştı. Nano Talks Semineri, fotoğraf çekimi ile son buldu.

1.jpg (98 KB)2.jpg (76 KB)
5.jpg (88 KB)
7.jpg (65 KB)