Merkezimiz global işbirliklerini ERASMUS+ ile güçlendiriyor!

Uluslararası ofisimizin yoğun çalışmaları ve destekleri sayesinde üniversitemiz bu yıl Erasmus+ K107 projelerinin uygulanması için 263 bin 400 Euro hibe almıştır, Nanoteknoloji Merkezimiz bu proje bütçesinin 141 bin 210 Euro’luk büyük bir bölümünü kazanmıştır. Bu proje ile Avrupa ülkeleri dışındaki 10 farklı ülkenin önde gelen üniversitelerine öğrenci ve araştırmacılarımızı göndereceğiz ve bu üniversitelerden gelecekleri de üniversitemizde misafir edeceğiz. Tayvan, Vietnam, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri, Fas, Tunus, Pakistan, Bangladeş ile ortaklaşa bu projede yer alacağımız için çok mutluyuz. Bu Erasmus projesi ile hem üniversitemiz hem de merkezimizin dünya üniversiteleri arasında bilimselliği ve bilinirliğini daha da arttırmak hedeflenmektedir.Screenshot 2020-08-20 at 14.19.35.png (520 KB)